Effektivisera din renovering

Om tiden som din renovering tar är viktigt för dig, kan du effektivisera byggandet. Det är tydligt att dessa alternativ kan vara begränsande, och är kanske inte lämpliga för din renovering.

* Undvik utbyggnad, särskilt sådana som kräver en grund. Överväg att bygga upp i stället för ut.
* Undvik att riva väggar, i synnerhet bärande väggar.
* Undvik att flytta på VVS-fixturer.
* Fundera på golv som går snabbt att lägga, såsom linoleum eller vinyl, heltäckningsmatta, och golv med klick funktion.
* Undvik specialgjorda skåp och andra skräddarsydda produkter som kräver lång konstruktions tid, till förmån för föremål som finns i lager.

Ibland – men absolut inte alltid, kan renoveringstiden påskyndas genom att spendera mer pengar på ett problem. Om du betalar för tillfälligt boende under din renovering och många oförutsedda problem skapar förseningar som blir ett problem, så kan du överväga att fråga din renoverings firma hur mycket mer det skulle kosta att få fler arbetare på plats för att påskynda din renovering.

Material:
Behöver du material inför renoveringen? Du kan du vända dig till oss, vi köper in enorma mängder med vitvaror, rör, reservdelar varje år och har därför förhandlat fram väldigt fördelaktiga rabatter. Kontakta oss så kan vi ge dig en offert som med största sannolikhet kommer vara rimligare än de priserna du får från andra bygghandlare som K-rauta, Bauhaus eller andra leverantörer.

Behöver du verktyg?
Vill du renovera rätt så är det viktigt att använda verktyg av god kvalitet. Många av verktygen vi rekommendera kommer från verktygshandlarn som är en etablerad leverantör i branschen. Dem har en myriad av olika verktyg som  täcker alla dina renoveringsbehov samtidigt som dem håller en hög kvalitet.

Rådgivning:
Du väljer själv i vilken grad du vill involvera oss i din renovering. De flesta väljer att överlåta hela badrumsrenoveringen till oss, andra väljer att låta oss göra de nödvändigaste delarna som att dra rör, installera toaletter samtidigt som de vill göra det enklare delarna själva som att kakla eller lägga klinkers.

Många väljer även att söka rådgivning från oss. Vi och våra samarbetspartners har renoverat hundratals badrum och har sett det mesta. Vi ger dig därför alltid gratis rådgivning i förbindelse med att du beställer någon av våra tjänster.

Få svar på frågor som:

  • Vilket badrum ökar värdet på fastigheten mest?
  • Har jag rätt att använda ROT-avdrag? Hur fungerar det?
  • Vilka delar kan jag göra själv?
  • Vilka handfat, toaletter och duschar är mest kostnadseffektiva som samtidigt håller hög standard?
  • Mycket mycker mer!

Kontakta oss så tar vi en närmare prat!

Ring nå

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert