Byggnation Göteborg

Att besluta sig för att bygga eller renovera är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på fastigheten. Vi  arbetar tillsammans med er för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just ert byggprojekt. Vi har stor kunskap och erfarenhet av att leda både större och mindre byggprojekt. För oss är inget projekt för litet, här är alla välkomna. I vårt nätverk hittar du är även auktoriserae VVS-företag inom Säker vatten samt ett behörigt våtrumsföretag i BKR. De har god kreditvärdighet i företaget för att kunna ge dig som kund en trygghet när du beställer våra tjänster.

Vid ett byggprojekt kan det vara många olika yrkesgrupper inblandade. Både elektriker, VVS montörer & plattsättarens kompetens behövs. En fjärde part är också väldigt viktig men glöms ofta bort, den Projektansvarige – som organiserar hela projektet. Utan denna part kan ett bygge bli utdragen, missar kan ske och garantier kan inte alltid lämnas.

Det är här vi kommer in i bilden. Vi har många års erfarenhet av att renovera och planera byggprojekt. Vi lämnar alltid utförliga garantier på alla de arbeten vi utför. Vårt mål är att Du som kund och beställare ska vara trygg i att anlita Xela Gruppen, inte bara innan och under arbetet utan självklart även efteråt.

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert

Ring oss