Ett uterum bör anpassas till den befintliga byggnaden och miljön. 

Material måste anpassas och väljas ut. Detta är ett svårt moment, som kräver inte bara stor kunskap i materiallära utan också känsla för det estetiska.

Vilket inglasningssystem skall man välja? Skall man ha plattor eller trätrallor? Många faktorer spelar in när valet skall göras. Vi vet av erfarenhet hur det skall göras.

Du kanske vill skona din innemiljö från alltför starka solstrålar. Då sätter vi upp en markis om du vill eller så finner en annan lämplig lösning. Vi bygger stenpartier om du så önskar och vi planterar de växter du vill ha i anslutning till ditt nya rum för sköna sommar och höstkvällar.

Kontakta oss så gör vi en personlig och skräddarsydd genomgång som passar din trädgård bäst. Du bygger säkert inte många uterum i ditt liv och antagligen är detta den första gången.

Vill du renovera ditt badrum? Surfa in här!

Ditt bad oslo - Din totalleverandør av bad

Underlätta om du följer våra enkla tips för att underhålla badrummet och hålla det i samma skick som när du precis genomfört din badrumsrenovering. Fukt – Badrum utsätts ofta för stora variationer i fukt och värme vilket naturligtvis sliter på badrummet i längden. När du utför en badrumsrenovering i Göteborg är det viktigt att jobbet blir ordentligt gjort för annars kommer lätt fukt och värme göra skador på ditt nya badrum. Även om du har gjort en professionell badrumsrenovering i Göteborg kan det dock vara bra att låta badrumsdörren stå öppen efter en lång varm dusch för att undvika långvarig fuktighet i badrummet.

Våra medlemmar har även mångårig erfarenhet av att lägga in golv och matta i våtrum. De använder bl. a. metoden med skarvfria väggar, som ger det allra bästa resultatet, både utseendemässigt och funktionsmässigt. I deras sortiment finns våtrumsmattor från ett flertal tillverkare, i ett i det närmaste obegränsat urval av färger och mönster.

Kom igang på 1-2-3

Trinn 1: Kontakt

Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden. Beskriv prosjektet.

Trinn 2: Tilbud / Befaring

For å gi et så nøyaktig tilbud som mulig har vi mulighet å komme ut på en gratis befaring. Du vil motta et uforpliktende tilbud (skriftlig) over renoveringen. 

Trinn 3: Oppussing

Når du har godkjent tilbudet utfører vi renoveringen til avtalt pris og tidspunkt.

Ditt bad oslo - Din totalleverandør av bad

Avlopp – Det är vanligt att golvbrunnar blir täppta, bland annat av hår. Detta kan resultera i att vatten flyter ut på badrumsgolvet, något som på sikt kan orsaka vattenskador. Det kan därför vara bra att då och då själv rensa golvbrunnen. Detta görs enkelt genom att lufta eller skruva av locket och sen torka eller borsta bort hår och smuts i golvbrunnen. Att använda en sax kan vara effektivt. Spola sedan med duschslangen ner i golvbrunnen för att spola ner smuts, löst hår och dylikt.

Rengöring – Som regel kan det vara bra att undvika att använda rengöringsmedel som innehåller slipmedel när du rengör badrumsmöbler, handfat, toalettstol och liknande. detta för att slipmedlet ofta på sikt kan skada och bryta ner ytorna.

Badrum Göteborg är har partnerskap med flera totalentreprenader som följer boverkets byggregler och som huvudsakligen ägnar sig åt bad och våtrumsrenovering. Vi har för avsikt att låta dig bestämma hur mycket hjälp du behöver när du skall bygga om dit badrum och naturligtvis även låta dina önskemål och ekonomiska utrymme styra arbetets utformning.

Vill du att vi skall ta hand om hela renoveringen eller vill du själv ta hand om till exempel utrivning av befintliga installationer? Självklart rättar vi oss efter dina önskemål. Bläddra vidare här på våran hemsida för att få nya idéer och inspiration till hur du vill ha ditt nya badrum. Om du går in på länken priser så kan du skapa dig en ungefärlig uppfattning av vad just din badrumsrenovering i Göteborg kommer att kosta, där har du även möjlighet att skaffa dig en ungefärlig offert på ditt nya badrum.

Renovera badet i Göteborg

Vi erbjuder även alla våra kunder möjligheten att skaffa sig information om arbetets fortskridande, lämna meddelande till oss o.s.v. via denna hemsida. Det går till som så att när du väl blir kund hos oss så får du ett unikt lösenord och därmed till gång till din egen sida där alla uppgifter om arbete, kostnadsläge mm finns inlagt. Vi ser detta som en stor tillgång både för dig och för oss att alla uppgifter finns på ett och samma ställe. Dessutom kan det vara skönt att ha koll på läget om du skulle vilja resa bort under tiden.

Renovera badrum? Få inspiration! 

Titta gärna vidare på våran sida och se om det finns något som faller dig i smaken, du kan även kontakta oss via mail eller telefon om det är någonting du undrar över. Vi erbjuder alltid en gratis offert och rådgivning för val av totalentreprenad. Det är vanligt att många frågor dyker upp när du ska renovera ditt badrum.  Vi kan svara på allt så att du kan känna dig trygg för att badrumsrenoveringen i Göteborg ska gå rätt till. Nöjda kunder är det absolut viktigaste för oss!

Ett badrum klätt med kakel/klinkers är en ren fröjd för ögat. Men även om det är fantastiskt vackert och modernt med kaklade badrum, är det ändå allra viktigast att arbetet utförts på ett sådant sätt att golv- och väggbeklädnaden i badrummet är helt vattentät.

Våra partners är certifierade plattsättare enligt Byggkeramikrådets (PER) branschregler (www.bkr.se). För dig som kund innebär detta en trygghet då du vet att plattsättningen utförs enligt de krav som Byggkeramikrådet uppställt.

  • Trygg fastpris
  • Garanti på bad
  • Totalleverantör

Känner du för att fräscha upp ditt badrum? Kontakta oss, så bestämmer vi en tid då vi kan komma till dig och på plats diskutera hur vi ska göra för att förverkliga dina drömmar om ett nytt utseende på ditt badrum.

Kontakt / Tilbud

Fortell oss kort hva vi kan hjelpe deg med

Ring nå

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert