Om oss

Badrum Göteborg etablerades 2018 med syfte att tillverka och renovera Svenska badrum. Den målsättningen är i dag mera levande än någonsin. Den byggnadstekniska erfarenheterna fanns med från första början. Däremot uppfattades de allmänna spelreglerna mellan badrumsrenoverare och kund som konfliktskapande, arbetsamma och svårhanterliga.

Att styra in ett företag på en helt ny kurs är svårt. Därför avyttrades den gamla verksamheten och företagets värdefulla kunskapsresurser används nu för att möjliggöra ett totalekonomiskt byggande.

För kunderna har detta en stor betydelse. Företaget har städat bort alla fasta kostnader som inte tillför kunden något. Med behovsstyrda samarbetsavtal begränsas de köpta tjänsterna till det verkliga behovet.

Det bästa för kunden är kanske i alla fall den enkelhet och som präglar företagets verksamhet. Den finstilta texten är minimerad och kunden har trygghet genom tillgång till företagets kompetens i alla lägen under hela badrumsrenoveringen.

Välkomna till oss.

Henrik Larsson

Henrik Larsson

Henrik Larsson är våran huvudskribent och en riktig renoveringsfanatiker. Henriks specialitet är våtrum. Förutom att skriva om renoveringar så älskar Henrik friluftslivet med sina hundar. Förra året vandrade han exempelvis upp till toppen av kebnekaise. 

Om du vill kontakta Henrik kan du maila honom på
[email protected]

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert