Skapa en lyxkänsla i badrummet

När det gäller montering av kakel och klinker är det en stor fördel att anlita en badrumsfirma. Det är ett avancerat jobb som ställer mycket höga krav på att allt ska bli rätt. Men kom ihåg att en renovering av ett badrum är betydligt mycket mer än att byta porslin, kakel och klinkers. Tänk efter i förväg och du kan med enkla medel skapa en mycket stor förändring Detta utan att det behöver kosta en stor summa.

Dags att renovera och snabbfixa badrum – Tänk på förvaringen

Bra förvaring är många gånger skillnaden mellan ett fint och rent badrum och ett som upplevs allmänt stökigt. Så tänk igenom förvaring: Detta gäller inte minst i de mycket små badrummen som ofta kan upplevas trånga och belamrade med prylar och produkter. Utnyttja framförallt utrymmet som är under handfatet. Här placeras ett badrumsskåp eller annan badrumsmöbel som därmed kan rymma en hel del. Glöm inte att ha tydliga fack inne i dessa lådor och skåp. I annat fall förflyttas kaoset från badrummet ner till lådan.

Ett annat ställe att ha större skåp på är ovanför toaletten. Här ryms ofta ett skåp lika stort som badrumsskåpet. Visserligen kan det vara något svårt att nå alla saker då toaletten kan upplevas stå i vägen. Upplever man det svårt kan det placeras något om sidan av toaletten. Men det kan då upplevas något sämre gällande symmetrin i badrummet.

Glöm sedan inte krokarna. Det är inte bara handdukar som ska hängas upp utan även morgonrock, halsband och liknande. Betydligt bättre än att lägga halsband i askar då de lätt snörar ihop sig där.

Toalettpappersrullarna sätts enkelt på en pinne som står på golvet. Mycket bättre än en klassisk hållare som bara rymmer en rulle. Då måste ju ytterligare påfyllning finnas i badrummet på andra ställen.

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert

Ring oss