Hemstädning efter badrumsrenoveringen

Många upplever en otroligt skön känsla när badrumsrenoveringen är klar. Även om själva renoveringen inte tagit mer än någon vecka så är det förberedelser flera veckor före det med allt från planering, inköp och val av badrumsfirma.

Men så till slut är det nya fräscha badrummet klart och det är inte sällan man får höra ”Oj, vilken skillnad”. För det är precis vad ett nytt badrum gör. En skillnad som man kan leva på länge. I alla fall så länge man har håller det snyggt och fräscht i rummet. För en del försvinner nämligen känslan av ”den stora skillnaden” när damm, smuts och annat förstör det nya rummet. Allt ska hinnas med i vardagen med disk, tvätt, barn och laga mat. Däremellan ska även städning tryckas in.

Men varför inte göra det enkelt?

Att lägga närmare 100.000kr på ett nytt badrum för att inte sedan kunna njuta av det fullt ut är bakvänd logik. Då är det bättre att anlita hemstädning av ett städföretag en eller två gånger i månaden. Det vanligaste är att hemstädning beställs löpande och då varannan vecka. Med tanke på RUT-avdraget blir kostnaden per år för hemstädning ca en tiondel av vad badrumsrenoveringen kostade. För en familj som bor på 100 kvadratmeter kostar en hemstädning i Göteborg ca 1000kr i månaden. Då får man hjälp två gånger och självklart inte bara med badrummet utan med hela huset. Allt från ugn och spis till golv och bokhyllor dammas, torkas och rengörs.

Så varför inte hålla det snyggt när det går? Gör det du är bäst på så gör städföretaget det de är bäst på. En sak kan i alla fall lovas. De som sa ”Oj vilken skillnad” när de såg det nya badrummet kommer säga samma sak när de sett resultatet efter att hemstädningsföretaget genomfört sitt arbete.

Tack för inspiration för inlägg till Basement renovations (som är baserade i USA)

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert

Ring oss