Tips för att välja rätt badrumsentreprenör

Vi på Badrum-Goteborg.se har valt att specialisera oss på just badrumsentreprenörer. Vi fungerar som en hjälpande hand vid valet av en entreprenör.

Men vad är det egentligen man bör tänka på när man ska välja en hantverkare? Här är några vägledande tips som du kan förhålla dig till när du ska välja firman för din renovering.

Tips 1: Läs igenom konsumentverkets tipslista för att välja entreprenör.
Varje år toppar ju hantverkare konsumentverkets klagemålslista. Vad konsumentverket har gjort är att dem har sammanställt alla klagomål och skapat en tipslista du kan följa för att nästan garanterat undvika alla fallgropar och misstag man kan råka ut för vid val av hantverkare.

För att komma till listan kan du trycka här.

En extremt viktig sak att kontrollera är även att företaget har våtrumsbehörighet. Det finns mycket man fixa själv i badrummet, men för att fixa våtutrymmen måste man ha behörighet.

För att kontrollera om entreprenören har behörighet kan du söka här.

Sunt förnuft tar dig även en lång väg vid valet. Kom ihåg att det är enkelt för företagen att måla upp guld och gröna skogar på sin hemsida, det är dock inte lika lätt att göra det på en tredjeparts plattform som Facebook, Google, Reco osv. Så läs alltid omdömen på externa plattformer innan du anlitar ett bolag. Vad säger kunderna? Finns det ett oroväckande antal klagomål?

 

Vi på Badrum Göteborg  älskar ju Tv4 programmet “Fuskbyggarna”. Ett underhållande, men samtidigt lärorikt program. Om du tar igenom dig en säsong av fuskbyggarna kommer du garanterat att vara utrustad med kunskap som kommer att hjälpa dig att välja ett seriöst bolag.

Om du vill ta en genväg i väljandet så kan du även fylla ut offertformuläret på våran hemsida. Det som kommer att hända då är att vi skickar ut offerten till 3 av våra kvalitetssäkrade entreprenörer. Det du kan göra då är att jämföra dessa 3 offerterna och eventuellt välja den bästa.

Vi hoppas att dessa tipsen har varit till nytta och ser fram emot att få hjälpa dig/er med valet av entreprenör.

Allt gott,

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert