Microcement Göteborg

Renovera badrummet med Microcement

Vi renoverar badrum i Göteborg med omnejd med microcement.

Att renovera badrummet med Microcement blir både billigare och snyggare än en traditionell badrumsrenovering. Man brukar räkna med att microcement är 100 000,- billigare än en vanlig badrumsrenovering.

Vad är microcement?

Mikrocement är en ny form av betong som används för en mängd olika konstruktionsändamål.

Mikrocement kan vara upp till fem gånger lättare än traditionell betong, vilket gör det lättare att transportera och installera. Det är också mer miljövänligt än traditionell betong eftersom det använder mindre vatten och inte kräver användning av några skadliga kemikalier.

Microcement är ett tunt tunt lager med cement som man applicerar på en existerande yta. Den kan med andra ord appliceras direkt över kakel. Microcementet är ett mycket tåligt material som står emot det mesta. Det ger badrummet ett helt nytt utseende (brukar liknas med ett spa-badrum). Kliniskt, modern och minimalistiskt badrum. Det ökar även livslängden eftersom att du får ett helt nytt ytskikt. 

Microcement användes för länge sedan på Amerikanska hangarfartyg. (Fartyg där flygplan landar). Man använde materialet eftersom det var så slitstarkt. Tänk bara på vad en landningsbana på ett hangarfartyg blir utsatt för. Extrema väderförhållanden, bensin, syror, mekaniskt slitage, saltvatten och mycket mer. 

Vilka badrum kan renoveras med microcement?

Alla badrum har möjligheten, men skicket på ytskiktet måste vara bra. Om det är en enda spricka på kaklet så måste man åtgärda det innan man startar.

 

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert

Ring oss